Roodshow (*)

Luc Coene, vice-gouverneur van de Nationale Bank zegt dat we een Generatiepact maal honderd nodig hebben. De logica van dat Generatiepact is: werkende mensen en gepensioneerden laten betalen voor de crisis. Door de vinger op de knip te houden wat onze armzalige wettelijke pensioenen betreft. En door de mensen langer en harder te laten werken. Alsof de meesten onder ons nog niet lang en hard genoeg werken.

SP.a Rood ontstond uit de strijd tegen datzelfde Generatiepact. Ons antwoord is daarom dat we SP.a Rood honderdvoudig zullen versterken. We willen Erik De Bruyn in het parlement als spreekbuis van de jongeren, de werkenden en de gepensioneerden. Steeds meer syndicalisten uit Antwerpse bedrijven en andere socialisten geven gevolg aan die oproep. We willen een campagne bouwen van onderuit, gedragen door de basis. We willen Erik De Bruyn vanaf plaats 11 op lijst 1 (SP.a) in het Vlaams Parlement katapulteren, en daardoor voor dé revelatie zorgen van de Vlaamse verkiezingen 2009!

Ja, dat kunnen we en dat willen we bewijzen met een militantenconcentratie. Daarmee geven we de aftrap van de campagne rond de kandidatuur van Erik De Bruyn. Het campagnemateriaal zal er verspreid worden, alle praktische afspraken en tips rond het deelnemen aan de campagne worden gegeven, en dat volgens ieders mogelijkheden en behoeften.

Als we kunnen rekenen op een volle zaal dan nodigen we ook de media uit, en lanceren we die dag een primeur voor de media. Dus laat ons weten of je komt.  

Zet mee de schouders onder een linkse doorbraak, kom zelf en spreek ook anderen aan. 
Er is nood aan rood. NU zeker!

(*) Deze zaal is gemakkelijk bereikbaar met de auto via de afrit Deurne-Sportpaleis op de Antwerpse Ring. Aangezien de 'Love Revolution Tour' van Lenny Kravitz in het Sportpaleis pas begint om 20u30 zal er nog voldoende parkeermogelijkheid zijn, en zijn we voor de grote drukte weer weg. De zaal is ook bijzonder gemakkelijk bereikbaar met trams 3,5 en 12, en met bus 19.

 

 

Tijdschrift Vonk

Layout Vonk 320 page 001

Activiteiten

Onze boeken

Onze boeken