Op 1 mei geven we elk jaar een extra dik nummer van ons papieren blad uit. Dat zal verspreid worden op diverse 1-meibetogingen in Vlaanderen. Alle lezers en sympathisanten krijgen weer de mogelijkheid om een meigroet te plaatsen in dit nummer.

Een meigroet is een advertentie, een politieke boodschap, een aankondiging, een sympathiebetuiging die kan uitgaan van een individu, een werkvloer, een vakbond, een arbeidersorganisatie, een linkse vereniging enzovoort. Deze meigroeten zijn elk jaar weer een hart onder de riem voor onze medewerkers en zijn tevens een welkome financiële injectie voor onze beweging, want Vonk haalt zijn financiële middelen enkel uit de verkoop van dit blad en de financiële steun van sympathisanten.

Op die manier kunnen we ook onze politieke onafhankelijkheid vrijwaren en kunnen we gedurfde campagnes voeren. Zo steunen wij nog steeds de Bolivariaanse Revolutie in Venezuela en proberen wij alle medialeugens hierover te weerleggen via de campagne ‘Handen af van Venezuela'. Verder waren enkele van onze militanten in 2005 de mede-initiatiefnemers van SP.a Rood en hebben we Erik De Bruyn gesteund in zijn campagne voor het SP.a-voorzitterschap, waar hij meer dan 33 procent van de stemmen op zijn naam heeft gekregen. Bij de recente parlementsverkiezingen in Pakistan werd Erik De Bruyn uitgenodigd door linkse kandidaten van de PPP van wijlen Benazir Bhutto, om als waarnemer op te treden in de kiesbureaus. Zijn reis hebben we helpen sponsoren. We geven elke zes weken een marxistisch blad uit met scherpe en kritische analyses, we verzorgen een prachtig vernieuwde website en produceren geregeld meer uitgebreide politieke dossiers.

Kortom met uw steun krijgen we meer mogelijkheden om te strijden voor een betere, socialistische wereld !

Reageer voor 10 april zodat de productie van ons blad niet in het gedrang komt.

Stuur onderstaande strook op naar Claire Miroir - Warschaustr 10 - 8400 Oostende of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel 0475 / 786299

§ Ik wil een meigroet plaatsen in de mei-editie van Vonk (aankruisen):

o 12,5 euro voor 1/32 blad ( 5 x 4 cm)

o 25 euro voor 1/16 blad ( 7,5 x 8,5 cm)

o 50 euro voor 1/8 blad ( 12 x 8,5 cm)

o 100 euro voor ¼ blad ( 12 x17 cm)§ Mijn boodschap luidt: schrijf uw tekst + eventueel foto of logo bijvoegen

§ Gelieve te storten op rek: 001-1370273- 30 van Vonk (vermelding meigroeten)

§ Ik wens een factuur op naam van: deze wordt U opgestuurd

Dank bij voorbaat namens de redactie van Vonk & van www.vonk.org

Tijdschrift Vonk

Layout Vonk 321 1 page 001

Activiteiten

Onze boeken

Onze boeken