Over enkele weken vieren we alweer 1 mei, dag van de arbeidersstrijd. Wij geven zoals elk jaar een extra dik meinummer uit, dat zal verspreid worden op diverse 1-meibetogingen in Vlaanderen. Alle lezers en sympathisanten krijgen uiteraard weer de mogelijkheid om een meigroet te plaatsen in dit nummer. Een meigroet is een advertentie, een politieke boodschap, een aankondiging, een sympathiebetuiging die kan uitgaan van een individu, een werkvloer, een vakbond, een arbeidersorganisatie enzovoort.

Deze meigroeten zijn elk jaar weer 'een hart onder de riem' voor onze medewerkers en zijn tevens een welkome financiële injectie voor onze beweging, want Vonk haalt zijn financiële middelen enkel uit de verkoop van ons blad en de financiële steun van sympathisanten. Op die manier kunnen we onze politieke onafhankelijkheid vrijwaren en kunnen we gedurfde campagnes voeren. Zo steunen wij nog steeds de Bolivariaanse revolutie in Venezuela en proberen wij alle medialeugens hierover te weerleggen via de campagne 'Handen Af van Venezuela'. We steunen actief de strijd van de vakbonden tegen de vele afdankingen en de sluitingen van bedrijven zoals bij GM en Bekaert. Als medeoprichters van SP.a Rood willen we samen met alle echte socialisten bouwen aan een sterke linkervleugel binnen de SP.a  en voeren we uiteraard campagne voor alle SP.a-Rood-kandidaten bij de komende verkiezingen. In dit kader helpen wij ook mee aan de verspreiding van het zopas verschenen boek van Erik De Bruyn: Rooddruk voor een nieuw socialisme.

We geven een marxistisch blad uit met scherpe en kritische analyses, we verzorgen een actuele website en produceren geregeld meer uitgebreide politieke dossiers. Kortom, met uw steun krijgen we meer mogelijkheden om te strijden voor een betere, socialistische wereld!

Reageer aub voor 17 april zodat de productie van ons blad niet in het gedrang komt. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0475/786299.

Keuze van meigroeten:
  • 12,5 euro voor 1/32 blad ( 5 x  4 cm)
  • 25 euro  voor 1/16 blad  ( 7,5 x 8,5 cm)
  • 50 euro  voor 1/8 blad  ( 12 x 8,5 cm)
  • 100 euro voor ¼  blad   ( 12 x17 cm)
Meld de tekst voor de groet + eventueel foto of logo bijvoegen
Gelieve te storten op rek: 001-1370273- 30 van Vonk met vermelding 'meigroeten'
Wenst u een factuur? Zeg op wiens naam en dan wordt deze opgestuurd.
Dank bij voorbaat namens de redactie van Vonk!

Voor voorbeelden van meigroeten, kijk hier.Tijdschrift Vonk

Layout Vonk 321 1 page 001

Activiteiten

Onze boeken

Onze boeken