SP.a Rood, de linkerzijde in de SP.a, kan zich niet vinden in de linksliberale koers die de SP.a wil uitzetten op het ideologische Pro-congres (deel 1) van 18 maart eerstkomend...

… daarom organiseert SP.a Rood op 11 maart een ‘Pre-Pro’ Congres.

Als gastsprekers verwelkomen wij: Chris Vandewijgaert, gewestelijk secretaris ABVV Oost-Vlaanderen en Georges Spriet, vzw Vrede. Beide sprekers zullen respectievelijk de algemene ideologische uitgangspunten en de standpunten inzake buitenlandse politiek en globalisering kritisch onder de loep nemen.

Daarnaast bediscussieert SP.a Rood een eigen ideologische beginselverklaring en hoofdlijnen van de meer dan vijftig SP.a-Rood-amendementen op de SP.a-congrestekst.

Alle linkse, progressieve militanten, SP.a-lid of niet, die een verlinksing en radicalisering in het Belgische politieke landschap nastreven, zijn van harte welkom.

Waar en wanneer? In een zaal van de BBTK, Dinantstraat 45, 1000 Brussel, op zaterdag 11 maart, aanvang 13u30 tot 17u30. (deze zaal bevindt zich achter het gebouw van de PS, op 10 minuten stappen van het Centraal Station).
Wij vragen een deelname van 5 euro in de organisatiekosten van deze bijeenkomst.

Je kan ook een plannetje vinden op www.sp-a-rood.bewww.sp-a-rood.be.

Lees hier in pdf het pamflethet pamflet.

Tijdschrift Vonk

Layout Vonk 321 1 page 001

Activiteiten

Onze boeken

Onze boeken