Op zaterdag 20 februari organiseerde Vonk een heus spaghettifestijn. In ons zaaltje in Antwerpen ontvingen we meer dan 25 sympathisanten, die samen met de militanten van Vonk kwamen genieten van een heerlijke spaghetti met bijhorend dessert. Na aftrek van de onkosten hielden we 440 euro over.

img_0429Aangezien Vonk niet kan rekenen op subsidies of rijke sponsors zijn we genoodzaakt regelmatig ‘strijdfondsactiviteiten' te organiseren. De opbrengst hiervan dient steeds om onze strijd voor socialisme te financieren. Het drukken van pamfletten en brochures, telefoonkosten, de huur van ons lokaal enzovoort, zorgen ervoor dat we onze financiële situatie steeds zorgvuldig moeten balanceren. Het inzamelen van geld is dus broodnodig en wordt gebruikt in onze strijd voor een rechtvaardigere maatschappij.

We willen bij deze alle aanwezigen danken. Ook de koks en iedereen die meehielp om hier een geslaagde activiteit van te maken zetten we graag in de bloemetjes.

Iedereen die in de toekomst wil uitgenodigd worden op gelijkaardige activiteiten kan ons dat op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. laten weten. We raden aan steeds goed op tijd te reserveren aangezien ons zaaltje maar een beperkte capaciteit heeft. Onze financiële middelen verruimen, kan echter ook steeds via een maandelijkse permanente opdracht of een abonnement op onze krant (20 euro voor een abo van 12 nummers of 30 euro voor een steunabo, waarbij je ook onze brochures ontvangt telkens er een verschijnt). Alle stortingen zijn welkom op 001-1370273-30, vermeld of het een permanente opdracht, abo of steunabo betreft. 

img_0431 spaghetti1

 

Tijdschrift Vonk

layout Vonk 322 page 001

Activiteiten

Onze boeken

Onze boeken