Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar de nieuwe Vonk-website is een feit. Wat is er zoal veranderd?

Voornaamste prioriteit was de website toegankelijker te maken voor bezoekers met een tablet of smartphone. De layout is nu volledig responsief, hetgeen wil zeggen dat de site zich aanpast naargelang het apparaat van de bezoeker (computer, laptop, tablet, smartphone). De menustructuur is ook grondig onder de schop genomen en zou nu duidelijker moeten zijn. Er zijn nu nieuwe categorieën zoals MilieuImperialismeDe staatReligie en Nationale kwestie, die zeker een bezoekje waard zijn.

Maar de transformatie van www.vonk.org is niet enkel technisch en esthetisch. We hebben de afgelopen maanden ook heel wat zaken toegevoegd, zoals een gloednieuwe Boeken-pagina, waar nu eindelijk ook ons zelf uitgegeven boek De rede in opstand volledig online beschikbaar is. Dat geldt trouwens ook voor onze recentere boeken De Socialisten en de Grote Oorlog, Lenin en Trotski: hun ware ideeën en 100 jaar geleden: de Oktoberrevolutie.

Tevens zijn we van plan onze activiteiten steevast aan te kondigen op onze nieuwe Activiteiten-pagina. Audio en video komen ook terecht op de Audio & video-pagina, waar we alvast wat interessante video's van onze Britse kameraden van Socialist Appeal gezet hebben (in het Engels).

Tot slot hebben we ook onze nieuwsbrief nieuw leven ingeblazen om u op de hoogte te houden van nieuwe artikels op de Vonk-website. U kunt zich uiteraard altijd uitschrijven door op de link onderaan te klikken.

Opmerkingen en suggesties zijn welkom via ons contactformulier.