Ruben Linares is nationaal coördinator van de nieuwe Venezolaanse vakbond UNT. Hij leidt eveneens de transportarbeiderbond FEDUTRANS, waarvan hij voorzitter is. Voordat hij zich in 1998 in de vakbondsstrijd stortte, was Ruben Linares zeer actief in de volksstrijd in de wijken voor toegang tot drinkwater, elektriciteit en gezondheidscentra.

Vroeger dit jaar werd hij ook ontvangen door de nationale leiding van de Duitse metaalarbeidersvakbond IG Metall om de solidariteit met Venezuela te bespreken.

Hij is in ons land van 6 december tot 14 december en figureert als gastspreker tijdens de grote solidariteitsdag met Venezuela op 9 december in Brussel. Verder zal hij hier basismilitanten en verschillende vakbondsleiders van ABVV en ACV ontmoeten.

Een uniek moment om rechtstreeks te horen hoe de arbeidersbeweging de Bolivariaanse revolutie steunt. Indien de Venezueladag nog niet in uw agenda staat aangekruist, moet u het snel doen!

Meer info, telefoneer naar 0479/25.77.35

Lees meer over het bezoek van Ruben Linares aan de Duitse vakbonden op www.haendewegvonvenezuela.dewww.haendewegvonvenezuela.de