De eerstvolgende editie van VONK – REVOLUTION zal het meinummer zijn en zoals elk jaar doen wij weer een beroep op uw financiële en politieke steun aan onze beweging. Voor de eerste keer in 2 jaar zullen er weer grote 1 mei activiteiten plaats vinden in het land.

Wij vragen u opnieuw om een advertentie te plaatsen in ons blad, die op diverse activiteiten zal verspreid worden met 1 MEI. Elke lezer of sympathisant kan een advertentie plaatsen in het bestverkopende Vonk-nummer van het jaar; de mei-editie. Dit kan in eigen naam, in naam van een werkvloer, een vakbond, een progressieve beweging of een linkse partijafdeling. In deze advertentie, uiteraard tegen een eenmalige betaling, kan een steunbetuiging aan ons blad staan, een politieke boodschap en ongenoegen (bijvoorbeeld over het beleid ivm corona, milieu, energie, sociale conflicten, etc.) of slogans van de eigen beweging.

Dit kan eveneens in ons Franstalige zusterblad REVOLUTION verschijnen en op onze websites.
 
U kan kiezen ut de volgende prijzen en afmetingen:
 
• € 12.50 voor een advertentie van ongeveer 3 x 9 cm
• € 25 voor een advertentie van ongeveer 9 x 6.50 cm
• € 50 voor een advertentie van ongeveer 9 x 13.50 cm
• € 75 voor een advertentie van ongeveer 10 x 18.50 cm
• € 100 voor een advertentie van ongeveer 13.5 x 18.50 cm
 
Reageer zo snel mogelijk en ten laatste tegen 18 april zodat de productie van onze tijdschriften niet in het gedrang komt. Stuur uw boodschap, logo, foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Stort op rek: BE15 0011 3702 7330 van VONK met vermelding ‘MEIGROETEN’
Indien gewenst wordt een factuur op naam opgestuurd.
 
Wij hopen op een positieve reactie! Dank in naam van Vonk / Révolution