De eerstvolgende editie van VONK – REVOLUTION zal het meinummer zijn en zoals elk jaar doen wij weer een beroep op uw financiële en politieke steun aan onze beweging.

Wij vragen u opnieuw om een advertentie te plaatsen in ons blad, die op diverse activiteiten zal verspreid worden met 1 MEI.

Wij herhalen het tot vervelens toe maar wij genieten niet van subsidies en hebben geen kapitaalkrachtige sponsors. Wij varen een onafhankelijke koers en overleven al heel wat jaren met de steun van medewerkers, lezers en sympathisanten.

In het huidige rechtse klimaat waarin elke dag weer afbouw wordt gedaan aan de verworvenheden van de arbeiders moeten wij in het offensief blijven en onze stem laten horen. De laatste maanden staan in teken van protest van de diverse centrales en werkplaatsen, van de gele hesjes, van de scholieren in de klimaatstrijd. Maar de economische belangen zullen hierop altijd de bovenhand krijgen en de klimaatstrijd moet volgens ons Marxisten in de eerste plaats gezien worden als een antikapitalistische strijd!

Elke lezer kan in eigen naam of in naam van een werkvloer, een vakbond, een progressieve beweging of een linkse partij een politieke boodschap, een steunbetuiging of een aankondiging kwijt in een eenmalige advertentie in ons meinummer, dit uiteraard tegen een financiële steun voor ons strijdfonds.

U kunt kiezen uit volgende prijzen en afmetingen:

·      € 12.50 voor een advertentie van ongeveer 3 x 9 cm

·      € 25 voor een advertentie van ongeveer 9 x 6.50 cm

·      € 50 voor een advertentie van ongeveer 9 x 13.50 cm

·      € 75 voor een advertentie van ongeveer 10 x 18.50 cm

·      € 100 voor een advertentie van ongeveer 13.5 x 18.50 cm

Reageer zo snel mogelijk en ten laatste tegen 13 april zodat de productie van ons tijdschrift niet in het gedrang komt. Stuur uw boodschap, logo, foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of sms/tel naar 0475/786299.

Stort op rek: BE15 0011 3702 7330 van Vonk met vermelding ‘MEIGROETEN’

Indien gewenst wordt een factuur op naam opgestuurd.

Wij hopen op een positieve reactie!

Dank in naam van Vonk /Révolution /www.vonk.org

 

Tijdschrift Vonk

Vonk 323 layout 1 page 001

Activiteiten

Onze boeken

Onze boeken