De presidentsverkiezingen van 3 december in Venezuela zullen een nieuw mandaat geven van zes jaar aan de leider van de Bolivariaanse Revolutie, de uittredende president Hugo Chavez. Dit zal hem de mogelijkheid geven de sociale, politieke en economische hervormingen verder te zetten. De rechtse oppositie klaagt reeds over fraude en roept voor de dag na de verkiezingen op tot een ‘oranje revolutie’ zoals in Oekraïne. Mogelijk worden ze hierin gesteund door de Verenigde Staten en landen in Europa.

Voor die redenen roept de Coördinatie Venezuela Solidaridad op om steun te betuigen aan de herverkiezing van President Hugo Chavez op maandag 4 december van 17u tot 19u voor de Ambassade van de Bolivariaanse Republiek van Venezuela, Franklin Rooseveltlaan 10 te 1050 Brussel (bij de ULB, tram 3, 23, 90, 93 en 94).

Kom talrijk!

Voor meer info bel naar 0479/25.77.35

Op zaterdag 9/12 heb je dan de gelegenheid om het verhaal van de Bolivariaanse Revolutie rechtstreeks te horen uit de mond van onze Venezolaanse genodigden tijdens de grote solidariteitsdag met Venezuela. Deze gaat door van 13u tot 19u in de gebouwen van het ACV in Brussel, Pletinckxstraat 19 te 1000 Brussel. Meer info op www.venezuela-solidaridad.bewww.venezuela-solidaridad.be