Hieronder vind je de talrijke meigroeten die we voor de 1-mei-editie van ons tijdschrift hebben ontvangen. Het is ondertussen een traditie, maar voor diegenen die het nog niet kennen toch een paar woordjes uitleg.

Elk jaar vind je in het papieren meinummer van Vonk een aantal meigroeten. Dit zijn boodschappen of advertenties van afdelingen en individuen van organisaties uit de arbeidersbeweging of andere progressieve bewegingen. Tijdens de 1-mei-activiteiten wordt er steeds een recordaantal exemplaren van Vonk aan de man gebracht door onze verkopers. Daarom stellen we een aantal pagina's van ons meinummer ter beschikking aan diegenen die een boodschap willen overbrengen op deze traditionele strijddag van de arbeidersbeweging. Het illustreert onze inplanting in de brede arbeidersbeweging en zorgt steeds voor extra financiële steun die wij goed kunnen gebruiken om de stem van het marxisme in de arbeidersbeweging nog luider te laten klinken.

Wij danken al wie dit jaar weer een meigroet heeft geplaatst voor het steunen van de onafhankelijke marxistische pers. Een strijdvaardige 1 mei!

de Vonk-redactie

meigroeten_2009_Page_1

meigroeten_2009_Page_2

meigroeten_2009_Page_3

meigroeten_2009_Page_4

 

Tijdschrift Vonk

layout Vonk 322 page 001

Activiteiten

Onze boeken

Onze boeken