De boog stond dikwijls gespannen dit werkingsjaar. De mens leeft niet van politiek alleen. Tijd dus voor een beetje ontspanning… en lekker eten en drinken. Daarom gaan we voor een nieuwe editie van onze Paella Revolucionaria. Verleden jaar was de activiteit een schot in de roos. Je kan je geheugen opfrissen door op Paella Revolucionaria IPaella Revolucionaria I te klikken.

Paella Revolucionaria 2 wordt niet zomaar een herhaling van de vorige activiteit. Bij de eerste versie konden we rekenen op uitstekende Antwerpse koks. En dat heeft toen echt gesmaakt. De tweede versie van de Paella Revolucionaria heeft nu een echte Spaanse ‘chef’ ingehuurd, de vakvondsman/cocinero Miguel Rubio! Werkenden genieten van deze schotel voor nauwelijks 10 euro, dessert incluis. Studenten, werklozen voor 8 euro. De drankprijzen zijn democratisch.

De activiteit gaat door op zaterdag 30 juni in Sorm, Victor De langhestraat 71 in Berchem.

Er wordt gegeten vanaf 19 uur. Vanaf 15 uur kan er ook al deelgenomen worden aan exotische Vikingspelen zoals Kube. Of minder originele spelen zoals voetbal, basket en petanque. Of gewoon genieten van een lekkere pint en gesprek.

Schrijf jezelf, vrienden, familie zo snel mogelijk in. De opbrengst van de avond staat in belangrijke mate in voor de financiering van onze activiteiten. Een gezellige avond voor jou en je vrienden helpt dus ineens ook de zaak van het socialisme!

Reservaties en info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon op 0479/25.77.35 (vermeld steeds of je vlees of vegetarisch wil eten)

Tijdschrift Vonk

Layout Vonk 320 page 001

Activiteiten

Onze boeken

Onze boeken