De vakantieperiode breekt weer aan. Na een intense periode van syndicale en politieke actie en een zeer geslaagde verkiezingscampagne is het weer tijd voor een beetje ontspanning... en lekker eten en drinken. Naar jaarlijkse traditie nodigen we iedereen die Vonk en de strijd voor socialisme genegen is uit op een zomerse BBQ! Zowel vleeseters als vegetariërs komen er aan hun trekken.

Je krijgt een ruim assortiment voor 15 euro, dessertje incluis. Voor werklozen of studenten komt het op 10 euro. Ook vegetariërs, waarvoor we een aangepast menu voorzien, betalen slechts 10 euro.

De drankprijzen zijn democratisch.

De activiteit vindt plaats op zaterdag 27 juni in Sorm, Victor De Langhestraat 71, 2010 Deurne.

Er wordt gegeten vanaf 19 uur.

Vanaf 15 uur zijn de deuren open en ben je welkom om je wat te ontspannen op het binnenplein van Sorm. Je kunt er een balletje trappen of gooien, of gewoon genieten van een lekkere pint en een gezellige babbel.

Schrijf jezelf, vrienden, familie zo snel mogelijk in. De opbrengst van de avond staat in belangrijke mate in voor de financiering van onze activiteiten. Deelnemen is dus ook een vorm van engagement.

Reservaties en info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon op 0479/25.77.35 (vermeld steeds of je vlees of vegetarisch wil eten).

Tijdschrift Vonk

Layout Vonk 320 page 001

Activiteiten

Onze boeken

Onze boeken